Komende Editie

Komende editie:

Coderdojo #33 – Flappy Sinterklaas
za 2 december 2017
11:00 – 14:00 uur.

Het is alweer bijna 5 december. Jullie zijn vast druk jullie verlanglijstje aan het maken, een surprise aan het knutselen en misschien ook wel een gedicht aan het schrijven. Eigenlijk allemaal wel een beetje old school, vinden jullie niet? Daarom gaan we deze Coderdojo iets echt cools maken voor Sinterklaas, namelijk een Sinterklaas versie van Flappy Bird!

De beginners kunnen aan de slag met Scratch, de gevorderden met Javascript.

Praktisch:

Neem je laptop mee (of leen er eentje) en een print van je (gratis) ticket. Houd je digitale kaart bij de hand. Wil je aan de slag met JavaScript? Download dan van te voren Python (voor de connectie met met een webserver) via https://www.python.org/ftp/python/3.6.2/python-3.6.2.exe

Heb je geen laptop, neem dan contact met ons op. We hebben ook zelf computers en laptops.

Ouders hoeven niet te blijven tijdens de Coderdojo, het is echter wel fijn als de ouders van jonge kinderen blijven om hun kind te ondersteunen.

Programma:

  • Inloop: 10.45 uur (opstarten laptop)
  • Start: 11.00 uur
  • Einde: 14:00

PS: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken. In de bevestigingsmail staat een link om je af te melden. Laat je niets van je horen, dan kom je de volgende keer op de wachtlijst te staan.

PPS: ouders hoeven voor zichzelf geen kaartje te bestellen, ook niet als ze willen blijven tijdens de Dojo.